Van der Valk

Bedrijfsinformatie

Wie is de contactpersoon voor de student?
Jolanda de Graaff
E-mailadres: recruitment@valkservices.nl
Telefoonnummer: 088-0246330

In welke plaats biedt u de stageplek/leerwerkplek aan? Binnen- en buitenland

Biedt u een stageplek of een leerwerkplek aan?  Stageplek
Hoeveel stageplekken of leerwerkplekken heeft u beschikbaar? Verschilt per hotel

In welk soort sector werkt uw bedrijf?
Horeca

Geef een korte uitleg van de beschikbare stage/ leerwerkplek:
Als je bij Van der Valk stage loopt maak je deel uit van de mooiste horeca-familie van Nederland. Van der Valk is toonaangevend in de hotelbranche en telt inmiddels circa 100 vestigingen in binnen- en buitenland.

Wij werven ambitieuze stagiairs en studenten die een BBL-opleiding volgen voor de 70 Van der Valk Verrast hotels. De hotels die hierbij horen zijn gevestigd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en op de Nederlandse Antillen. Kijk op onze website www.stagebijvandervalk.nl om een indruk te krijgen van welk hotel het beste bij je past of om direct een afspraak te maken. We maken graag kennis met je!

Zijn er nog eventuele andere opmerkingen die belangrijk zijn voor de student? 
Om bij Van der Valk stage te lopen, zoek je op onze website de stageplek die het beste bij jou past, maak je hier online een afspraak en wie weet loop jij binnenkort stage bij Van der Valk. Samen hebben wij één doel: onze gasten een unieke beleving geven!

We inspireren elkaar, motiveren elkaar en vieren samen de succesmomenten. Bij Van der Valk vinden wij dit verrassend vanzelfsprekend!

Volg ook onze Van der Valk stage accounts op Instagram en Facebook (@stagebijvandervalk)! Hier posten we foto’s van de hotels, updates over de verschillende stagemarkten die we bezoeken en andere leuke informatie over Van der Valk en stages.

Inschrijven student

Andere bedrijven