Twelve Q B.V. - Moordrecht

Twelve Q B.V.

Bedrijfsinformatie

Wie is de contactpersoon voor de student?
Naomi Meester
E-mailadres: vacatures@twelve.eu
Telefoonnummer: 0302767770

In welke plaats biedt u de stageplek/leerwerkplek aan? Moordrecht

Biedt u een stageplek of een leerwerkplek aan? Stageplek
Hoeveel stageplekken of leerwerkplekken heeft u beschikbaar? 2

In welk soort sector werkt uw bedrijf? ICT, Ondersteuning Technische Dienst

Geef een korte uitleg van de beschikbare stage/ leerwerkplek :
Als stagiair(e) ondersteun jij onze afdeling Technische Dienst met uiteenlopende werkzaamheden. Jij zorgt er samen met het team voor dat ons kassasysteem foutloos werkt, zodat onze klanten er probleemloos mee aan de slag kunnen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Het klaarmaken van kassasystemen;
Het klaarmaken van PIN-apparatuur;
Het maken van images;
Het verwerken van RMA’s (retourneren met autorisatie);
Ondersteunen in het magazijnbeheer.

Zijn er nog eventuele andere opmerkingen die belangrijk zijn voor de student? 
Wij zijn Twelve! Een enthousiaste en gedreven organisatie die in 2007 is opgericht door drie jonge ondernemers. Het begon allemaal met een kassa speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen. Het systeem werkte goed en al snel zagen ook andere branches de potentie van onze betaaloplossingen. Vandaag de dag hebben we ons naast de nummer één in de sport ook opgewerkt tot marktleider en grote speler in de branches Stadions, Horeca, Evenementen, Zorg, Catering en Musea. Door mee te denken met onze (potentiële) klanten werken we toe naar een totaalpakket en bieden zo iedereen een zorgeloze betaalwereld!

Met vestigingen in Utrecht, Moordrecht en Antwerpen werken wij, met ons steeds verder groeiende team, hard voor onze klanten en voor elkaar. Naast het harde werken vinden wij gezelligheid en het vieren van (persoonlijke) successen ook erg belangrijk. Wij dagen je alvast uit voor een wekelijkse bootcamp of een potje tafelvoetbal. Geniet van een heerlijk verzorgde lunch, ga (indien mogelijk) mee op onze legendarische jaarlijkse wintersport en drink vrijdags een drankje met je collega’s in onze eigen kantine.

Inschrijven student

Andere bedrijven