Slagerij B. Owel (Keurslagerij Owel) Katwijk

Slagerij B. Owel (Keurslagerij Owel)

Bedrijfsinformatie

Wie is de contactpersoon voor de student?
Sabrina Owel
E-mailadres: sabrina_owel@hotmail.com
Telefoonnummer: 0614463042

In welke plaats biedt u de stageplek/leerwerkplek aan? Katwijk

Biedt u een stageplek of een leerwerkplek aan? Leerwerkplek
Hoeveel stageplekken of leerwerkplekken heeft u beschikbaar? 3

In welk soort sector werkt uw bedrijf? Horeca, Economie, Foodsector (slagerij & broodjesverkoop)

Geef een korte uitleg van de beschikbare stage/ leerwerkplek:
Je gaat bij ons gelijk lekker aan de slag en proberen je zoveel mogelijk facetten van het bedrijf te laten doen.
In september verhuizen wij naar een mooie nieuwe locatie, ook op het Hoornesplein, waar we gaan werken volgens een modern concept. Broodjesverkoop en slagerij is apart. Voor de broodjeshoek komt er bijvoorbeeld ook een bestelzuil (zoals bij de mc Donalds), om de druk bij de verkopers iets te verlichten. Om dezelfde reden komt er ook een zelfscankassa. Natuurlijk staat nog steeds de klant (en de klant goed van dienst zijn) centraal in onze winkel.
Bij ons kan je dus de verkoop of productie in. Bij de productie gaat het om het maken van maaltijden, salades (ook maaltijdsalades), carpaccio’s, broodjes etc, om de toonbank goed gevuld te houden en te zorgen voor een zo goed mogelijke presentatie. In de praktijk is het ook vaak een combinatie van verkoop & productie, als er geen klanten zijn, ga je automatisch iets anders doen. Bij ons hoef je je nooit te vervelen! Ook is er de mogelijkheid om aan te geven wat je het leukst vindt, zodat we er rekening mee kunnen op welke afdeling we je inroosteren.

Geef een korte uitleg van de beschikbare stage/ leerwerkplek:
Je komt te werken in een gloednieuw, modern bedrijf, waar efficiëntie voorop staat, waardoor er makkelijk gewerkt kan worden. We hebben een gezellig team en we willen de klant zo goed mogelijk bedienen.

Inschrijven student

Andere bedrijven