Stagebeurs071 Vind jouw perfecte stageplek!

Inschrijven bedrijven

Dé kans om de juiste student voor uw bedrijf te vinden! Leuk dat u zich aan wilt melden voor de stagebeurs op 2 september 2021 van 15:30 – 17:30 uur. Om u in te schrijven voor de online stagebeurs vragen wij u om onderstaande formulier in te vullen. Daarna wordt uw inschrijving verwerkt op de website en kunnen studenten uw bedrijf/aanbod vinden en een persoonlijk gesprek aanvragen. Wanneer studenten zich inschrijven krijgt u een mail met informatie over de desbetreffende student en het tijdslot wanneer de desbetreffende student aanwezig is. Bekijk hier waar uw logo en informatie komt te staan: www.stagebeurs071.nl

Geef ook duidelijk aan naar welke stagiaire je op zoek bent. Denk aan zaken zoals de jaargang van de student, het niveau van de opleiding, een voorkeursopleiding etc.
Zo vinden jullie sneller dé perfecte match!

Bedrijf inschrijven

Let op: als u nog geen erkend leerbedrijf bent schrijf u dan eerst in bij de SBB via deze link SBB . U kunt het formulier niet verder invullen.
Verschil tussen een stageplek of een leerwerkplek: Een stageplek is voor de BOL opleidingen: Beroepsopleidende leerweg (BOL) is een dagopleiding, waarbij je de hele week naar school gaat. Tijdens de opleiding doe je praktijkervaring op wanneer je op stage gaat bij een erkend leerbedrijf. Deze stage wordt ook wel beroepspraktijkvorming (BPV) genoemd.
Een leerwerkplek is voor de BBL opleidingen: Beroepsbegeleidende leerweg (BBL) kies je voor een opleiding die bestaat uit een combinatie van werken en leren. Tijdens deze opleiding werk je 60 tot 80% van je studie. Bij de meeste BBL opleidingen houdt dit in dat je meestal één dag in de week naar school gaat. De rest van de week werk je bij je leerbedrijf.
Wanneer de student zich heeft aangemeld voor een gesprek met uw bedrijf zal de student direct de juiste link ontvangen in de mail.
Een handleiding om een online meeting link aan te maken en te delen vindt u hier Handleiding online meeting link aan te maken

Voor vragen over de inschrijving of het evenement op 2 september kunt u mailen naar: communicatie@kwik.eu

Voor vragen over de stages of leerwerkplekken kunt u mailen naar: nhollander@mborijnland.nl