Hilton Garden Inn Leiden

Bedrijfsinformatie

Wie is de contactpersoon voor de student?
Patrycja Tatara
E-mailadres: patrycja.tatara@hilton.com
Telefoonnummer: 

In welke plaats biedt u de stageplek/leerwerkplek aan? Oegstgeest

Biedt u een stageplek of een leerwerkplek aan? Stageplek, Leerwerkplek
Hoeveel stageplekken of leerwerkplekken heeft u beschikbaar? 3

In welk soort sector werkt uw bedrijf?
Horeca, Keuken, restaurant en evenementen. Servicemedewerker

Geef een korte uitleg van de beschikbare stage/ leerwerkplek:
Hilton Garden Inn™ is een award-winning, upscale, maar betaalbare hotel brand.
 We streven er continue naar dat de reiziger van deze tijd alles heeft wat zij nodig hebben om het meest productief te zijn onafhankelijk van de gelegenheid.
Service levels zijn hoog en de gast kan op ons rekenen.

Alle 3 de stageplekken zijn heel divers waardoor je in een periode van minimaal 5 maanden veel zal leren. Zo lever je als Front Office Stagiar(e) bij het Hilton Garden Inn receptieservices aan onze gasten. Met een manier die bijdraagt aan de algemene exceptionele ervaring in het hotel van check-in tot aan check-out en voert de taken volgens de richtlijnen uit. Mochten er groepen van minimaal 10 personen kamers
willen reserveren dan komt dit bij onze Group, conference & events afdeling. Als GC&E stagiaire zal je bezig zijn met het verkopen van vergaderfaciliteiten en kamers, het maken van offertes en contracten en het houden van rondleidingen met (potentiele) gasten.

Mocht je juist bij de HR stage willen lopen dan ben je onder anderen bezig met dit soort leuke activiteiten zoals het inschrijven van Hilton Garden Inn Leiden bij Stagebeurs071, maar je zal ook Support bieden bij het gehele recruitment- en aannameproces;
Waarbij het uiteindelijke doel zal zijn dat jij ook de recruitment gesprekken kan leiden. Coördinatie van trainingsactiviteiten, team Recognition en het organiseren van het daarmee samenhangende evenementen, support bieden bij verschillende HR-gerelateerde projecten zullen ook onderdeel zijn van je stage.

En natuurlijk nog veel meer! Dus.. Waar wacht je nog op? Solliciteren maar!

 

Geef een korte uitleg van de beschikbare stage/ leerwerkplek:
Ben jij gastgericht, representatief, flexibel, leergierig, een teamplayer en vind jij de kwalitatief hoogstaande service net zo belangrijk als wij? Spreek je daarnaast vloeiend Nederlands en Engels? Ben je miniaal 18 jaar? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te komen versterken! Je zal met open armen ontvangen worden door ons!

– Wij bieden een stagevergoeding conform de Hilton Policy, € 500,
 – stagevergoeding + € 80, – woonvergoeding bij een fulltime stage;

Als jij al wat meer van ons wilt weten of vragen hebt,
bel gerust het hotel en vraag naar Patrycja van HR. Dan komt het helemaal goed.

Inschrijven student

Andere bedrijven